Onderhoud en service

Ruime ervaring in verschillende disciplines

Op het gebied van machineservice en onderhoud heeft Holtech ruime ervaring in verschillende disciplines van de techniek. Door onze goede contacten met diverse leveranciers zijn wij  in staat snel eventuele alternatieven te vinden indien het component niet meer leverbaar is.

Onze ruime kennis op het gebied van pneumatiek, hydrauliek, schakeltechniek en industriele electronica maakt ons de juiste partner voor het oplossen van complexe storingen. Wij repareren besturingen van machines op componentniveau (bijvoorbeeld Cybelec of Delem) en wij kunnen u tevens adviseren bij het oplossen van mechanisatievraagstukken.

Wij zijn niet merkgebonden wat betreft de serviceverlening.

Klanten over Holtech

“De ombouwtijd is maar een fractie van de tijd die vroeger nodig was en de unit is zeer gebruikersvriendelijk; iedere operator kan het in een zeer korte tijd leren”

– Harry Huiting, productieleider HR Groep Leek

“Holtech heeft de kantbank volledig gestript en tot volle tevredenheid omgebouwd naar een moderne digitaal aangestuurde machine. Bovendien werd de kantbank daarbij voorzien van een DSP camera beveiliging.”

– Rob van Tilburg, Ewac Medical

Toe aan een upgrade?

Vaak zijn het mechanische gedeelte of de hydrauliek van uw apparatuur nog in prima staat, maar is de besturing is aan vervanging toe. Neem contact op voor de mogelijkheden in uw situatie.