Retrofit

Het kan voorkomen dat een machine onbruikbaar is geworden omdat de besturing of andere essentiele componenten (controller) defect zijn. Het mechanische deel van de machine is nog volledig intact, dus alleen “het brein” werkt niet meer. Onderdelen van de defecte besturing zijn niet meer leverbaar i.v.m de leeftijd van de machine. Wij kunnen hiervoor een eerlijke en economisch verantwoorde oplossing bieden.

Retrofit totaalconcept

Holtech kiest voor ons zogenaamde totaalconcept. Bij een Retrofit van bijvoorbeeld kantpersen worden alle gedateerde componenten vervangen door moderne alternatieven. Ook de aandrijvingen (motoren en regelaars) worden vervangen. Alle gebruikte componenten zijn industriële koopdelen dus geen eenzijdige afhankelijkheid meer vanwege speciale fabrikantgerelateerde componenten. Een revisie houdt ook in dat we zullen moeten kijken naar machine veiligheid conform de geldende richtlijnen.

Voordelen Holtech retrofit

N

Maatwerk

N

Eerlijk en economisch verantwoord

N

Moderne totaaloplossing

N

Industriële koopdelen

N

Veilige oplossing

Toepassingen

Slimme standalone buighulp

De ‘Up’ is een standalone buighulp voor alle typen kantpersen. Deze buighulp maakt het eenvoudig grote platen te buigen. De ‘Up’ kan onafhankelijk van elke reeds aanwezige kantpersbesturing werken vanwege zijn on-board intelligentie.

Unimec

Verouderde aanslagsystemen kunnen worden geüpdatet met Unimec. Hierbij bestaat de mogelijkheid om extra assen toe te voegen aan het systeem. Zo is het mogelijk om een aanslag met één as uit te breiden naar vijf assen. Alle aanslagen zijn onafhankelijk van elkaar in te stellen.

Elektrokast Safan (voor en na)

Voorbeelden besturing

Om de machine te besturen, kunnen wij kiezen uit een Delem- of Cybelecbesturing. Afhankelijk van de behoefte en technische mogelijkheden maken we gezamenlijk de juiste keuze.

Delem 66T (2D)

Delem 69T (3D)

Cybelec

Cybelec Cybtouch 12

Cybelec Modeva-PAC

Toe aan een upgrade?

Vaak zijn het mechanische gedeelte of de hydrauliek van uw apparatuur nog in prima staat, maar is de besturing is aan vervanging toe. Neem contact op voor de mogelijkheden in uw situatie.