Robot-integratie

Holtech is een onderneming die zich heeft gespecialiseerd op het gebied van de robotintegratie in vele takken van de industrie. Holtech heeft alle disciplines in huis, van engineering tot de assemblage van de productie.

Integratie en begeleiding

De ontwikkelingen op het gebied van robotintegratie gaan razendsnel. Het volgen van deze ontwikkelingen is van essentieel belang. Steeds meer worden robotsystemen softwarematig gekoppeld aan andere systemen om het beheer en de aansturing zo centraal mogelijk te houden.

Ook als het gaat om Vision-applicaties of speciale technische toepassingen: Holtech heeft alle mogelijkheden in huis om bestaande systemen met de robotsoftware te laten communiceren.

Holtech begeleidt uw operators tijdens het gehele project. De benodigde scholing zal in zijn geheel door Holtech worden verzorgd, inclusief de robotscholing. Uiteraard zal Holtech u blijven ondersteunen na de oplevering van het project. Service wordt door ons als een van de belangrijkste onderdelen van het proces beoordeeld.

Voordelen Holtech robotintegratie

N

Robotintegratie bij alle bestaande systemen

N

Begeleiding van operators

N

Blijvende ondersteuning

Project: Holtech bouwt kantbank en robot om tot volautomaat in plaatbewerking

Harry Huiting, productieleider van HR Groep bouwde met hulp van Holtech uit Zeist een productie-unit met kantbank en robot om tot een volautomatisch systeem. Een systeem dat zo’n 100.000 verkeersborden van verschillende afmetingen per jaar kan maken, met een uiterst korte ombouwtijd.

Toe aan een upgrade?

Vaak zijn het mechanische gedeelte of de hydrauliek van uw apparatuur nog in prima staat, maar is de besturing is aan vervanging toe. Neem contact op voor de mogelijkheden in uw situatie.